Foto-rubrieken
Een greep uit de plaatjes:
20110925-_mg_7205 20121118-_mg_0990 20120204-_mg_8227 mg_8400-1_2_3_4_5_6_tonemapped ny-200905210003a 20110616-_b-ons-sf-hotel-en-alcatraz-15

Op zaterdag 21-4-2012 werd in heel Nederland in een stuk of 60 platenzaken promotie-dag ‘Record Store Day’ gehouden om het mooie produkt van de Elpee en CD te vieren en onder de aandacht te houden. Per winkel vonden een stuk of 6-7-8 optredens van ongeveer een half uurtje plaats van diverse smaken pop-bandjes. Erg vreemde omgeving, ook voor de muzikanten. Mooi om mee te maken. Ik had slechts beperkt zin om de kamera ter hand te nemen. Aanschouw zanger Erwin Nyhoff, ook bekend van de talentenjacht op TV, en het toffe Gingerpig, hier in een wat kalmere set(ting) in platenzaak Velvet Music Breda.

4 reacties to “Record Store Day 2012”

 • john:

  Hey Roland,
  Zoals je misschien weet hebben er enkele wijzigingen plaatsgevonden in de bezetting van ons bandje. We willen daarom nieuwe foto’s maken voor promotie en de site, en ik dacht gelijk aan jou. Zou je dat leuk vinden ?
  We hebben op 25 augustus een optreden in Goirle , waar ook een oude Amerikaanse auto tot onze beschikking staat, dus zouden we het dan kunnen doen. Ook zouden we live video-opnamen willen maken, dus als je toevallig iemand kent die daar goed in is.

  Ik hoor het.
  groeten

  John

  • Roland:

   Hee John,
   Vereerd als ik me voel om gevraagd te worden om op zo’n mooi evenement als een benefiet Kika-concert julie Foulplay 2.0 te mogen komen fotograferen, baal ik meteen maximaal omdat ik die avond/dag niet kan. In de verder geheel lege kalender van augustus is enkel het weekend 25+26 gemarkeerd omdat ik dan met Wilma naar de uitmarkt in A’dam ga en er reeds een overnachting geboekt heb. Shit shit shit….
   Had graag de uitdaging (met mezelf) aangegaan om jullie band representatief en sfeervol vast te leggen met de bescheiden capaciteiten en uitrusting die ik bezit. Is een repetitie-sessie misschien een geschikte gelegenheid ? Dan mis je wel de sfeermakende gekleurde lichten…. Mooie pakkies aan, want jullie repeteren natuurlijk ook buiten het podium met de volle 100% soul natuurlijk hahaha ! Voor wat buitenopnames ergens kan ik zelfs misschien wel een witte Cadillac Coupe Deville 1962 met zijn trotse eigenaar (naamgenoot) John optrommelen…. Als je hem de dorstige benzinekilometers vergoedt haha. Misschien heeft hij daar helemaal geen zin in, nog niks gevraagd of zo hoor.
   Ik hoor wel wat je gedachten zijn. ‘Wauw man, zou mijn eerste opdracht zijn’ zei hij met enige schrik in zijn benen…..

 • Jan-Hein:

  He Roland,

  Dat ziet er knap gesjellig uit.
  Wie is die meneer ook al weer op de 5e foto?

Geef gerust commentaar