Foto-rubrieken
Een greep uit de plaatjes:
02-mandawa-0138 09-agra-1174 4747 img_0145_snapseed_1024x768 20120415-_mg_8742 20110615-_mg_6096

New York   13 tm 23 mei 2009

Een 10-daagse door die grote wereldstad. Heerlijk.
Na wat enthousiasmering op een feestje van een vriend was begin november  2008 voor mijzelf de keus gemaakt, dit moest gaan gebeuren. Alsof het door hogerhand al vastgelegd en geboekt was, ondervond een invitatie tot meegaan bij vrienden Ruud en Henk geen enkele vorm van weerstand. Ook mijn zus Annemieke wilde ook na de eerste opmerking mee. We hebben een prachtig vormgegeven stad gezien waar heel veel gebeurd is en nog steeds gebeurt op onder andere muzikaal en cultureel vlak. Wauw, op deze stad kun je vreselijk verliefd raken. Drukte, haast, levendig, herrie, vormen, plezier, go…..
Excuses voor de idioot grote fotoserie, en ik heb al zoveel weg gelaten, zucht….
Mijn illustrerende (illustrelende eigenlijk) vriend Henk Stolker bedankt voor het gebruik van zijn foto’s van diverse momenten in de gezellige ‘late night low light moments’ in BB King’s Blues Lounge, Club Groove en The Stone Pony  (in New Jersey).
Waren jullie daar dan allemaal ?  Yeah man, echt wel !


4 reacties to “2009 – New York”

 • Hoi Roland,
  Bedankt voor je spontane reactie.
  Natuurlijk heb ik ook even op je site rondgekeken! Mooie reisfoto’s in je portfolio.
  Ik ben gek van HDR. Echter schiet dit er vaak bij in door de opdrachten portret en bruidsfotografie. Je komt minder aan je eigen vrije werk toe. Overigens schiet ik ook alles met een Canon 5d II, geweldige camera!

  Mag ik vragen hoe je op mijn website bent terecht gekomen?

  Mvg,
  Nadine Fiedler

  • Roland:

   Hallo Nadine,

   Tof dat je mijn nederige bijdrage aan de hoop www-foto’s kunt waarderen ! Dank dank dank…
   Ik liep tegen je site aan toen ik door de reviews van het boek ‘Flitsen met een reportageflitser’ van Sonja van Driel aan het struinen was. Ik sta er ook tussen (boek gekocht, gelezen, van geleerd en nergens meer kunnen vinden nu..) maar zonder link. Vind het vaak leuk om eens de linkjes van mensen te volgen. Toen kwam ik bij jouw werk uit. En dat vond ik mooi. En als ik iets mooi vind, laat ik dat vaak weten !. Jij bent volledig professioneel bezig en je kunt je staande houden ?
   Groetjes,
   Roland

  • roland:

   Hallo Nadine,
   Je kunt je ook nog even ‘verheerlijken’ aan een handjevol HDR-beelden die ik in de serie ‘Oude industrie – Zollverein Essen’ geplaatst heb. Prachtig wat Photomatix met roest en andere veel-kleuren-bevattende objekten in elkaar schroeft. Ik wordt er ook erg warm van, hoewel echte fotografen er vaak bij vloeken. Ach.
   Enjoy !

 • Komt lekker bekend voor de foto’s van New York. Wat een geweldige stad!!
  Groetjes Esther

Geef gerust commentaar